mandag 23. mai 2011

walking down memory laneSom jeg skrev i forrige innlegg så koser jeg meg med gamle album for tiden. Har funnet noen bilder som jeg har scannet, redigert litt og så printet ut for å scrappe.

Dette bildet synes jeg er så utrolig vakkert, en liten jente (meg) som virker så liten i den store verden, som går i sine egne tanker og lurer på hvor ferden skal gå videre.
Tittelen var liksom noe som bare kom da jeg så bildet - har ingen som helst mening, annet enn at jeg synes den passet så godt. Mest pga at jeg koser meg med mimringen. Dette bildet er jo tatt i -63 hvor jeg ikke var mer en 1 1/2 år gammel så jeg husker jo ikke noe da. Ikke vet jeg hvor bildet er tatt heller, jeg kjenner ikke igjen stedet. Men ut i fra andre bilder på samme side i albumet mitt så er vi på besøk hos slektninger.

Jeg har virkelig kost meg med denne LOen og valgte å bruke noen av de nydelige arkene fra Pion Design. Synes de passer så godt til slike mimreLOer, litt nostalgiske og sarte.
Ulike blomster, knapper, bling, blonder
Samt en liten papirbit som jeg engang brukte for å teste en punch
Klippet ut to små fugler og plasserte oppi høyre hjørne
Kronen er kjøpt på lokal hobbybutikk og er vel fra Panduro
"pebbles" som jeg har fått av Marion og brukt glossy accents på

7 kommentarer:

Sylvia sa...

Denne var bare så utrolig lekker!! Arkene fra Pion er skikkelig flotte og det er en fest å jobbe med dem:-))

Maria sa...

I'm in dreamland.......Du er helt rå snuppa. Digger at du klarer alt av stiler: fra den røffe og tøffe, art-journaling til noe så sart og utrolig vakkert som dette

Ha en strålende dag snuppa!

Klemmer
Maria

Kari sa...

Så nyyyyydelig denne var, Pionarkene er jo perfekte her! Og det er så kost med bilder fra "gamle dager". Mimre og kose seg mens man scrapper dem. ♥

Ha en flott uke, gleder meg til å se hva mer du kreerer denne uken!

Klem Kari

mettepip sa...

Jeg elsker den mimringen din Marianne! Blir litt vemodig selv også, siden jeg kjenner meg godt igjen i perioden;)
Så utrolig lekker og stemningsfull den ble. Pionarkene er jo en drøm, og du utnytter de på en elegant måte. Lekkert pyntet med vakre detaljer - som alltid!
Nå går det fort til helga du - gleder meg veldig!
Ha noen fine dager i mellomtiden!
klem fra
Mette

Ellen sa...

Så søt og god! Minialbumet er laget ved å kutte fire ark og brette dem i to. Bind sammen med tråd. For- og bakside er laget separat, og med plastcover. Pynten på for- og baksiden er festet utenpå plasten! Så er det bare og miste og klistre og tusje i vei!

Maggie sa...

For et herlig bilde du har brukt her! Skikkelig artig å scrappe slike "gamle" bilder. Du har brukt fantastisk fine papirer og pynt. Tittelen passer også helt supert.

Anne Kristine sa...

Nyydelig LO og herlig bilde.
Stemningsfull denne her.
Og ikke minst vakre papirer :o))
Klem Anne