fredag 6. mai 2011

Dramaqueen - ny AJMye som skjer inne på CASAkreativ for tiden.

Først av alt er vi i gang med CASAmix - en kortkonkurranse som går over flere uker og her vil det garantert komme masse lekre bidrag. Noen har jeg jo sett allerede i og med at det var jeg som var ansvarlig for først oppgaven. Gled dere sier jeg bare!
Avstemming kommer i morgen.

Ikke nok med det, vi har "besøk" av Finn/Finnabair ♥!! Denne fantastisk dyktige damen som kreerer så mye lekkert!! En utfordring med en liten premie har vi også i den forbindelse :)

Så har vi satt i gang med litt Art Journal. Noen av oss har jobbet litt på "bakrommet" og laget litt småting. Dette er utrolig spennende og ikke minst lærerikt. Man lærer ikke bare nye teknikker men man lærer faktisk masse om seg selv i denne prosesen.
Det er Linn som er den store "guruen" her og som vet alt om ulike medium og teknikker og også hun som har skrevet de flotte artiklene hos oss. Løp inn og sjekk da vel og bli med og lek litt!

Her er da siden som jeg har kost meg med.
Har brukt ulike malinger, penner, pan pastel. Klippet og limt. Inspirasjon fant jeg i flere ulike youtube-videoer.

Jeg har malt med akrylmaling og gått berserk i ulike kulørte magasiner. Klippet ut armer og satt sammen på (for noen) merkverdige måter.


3 kommentarer:

Kine sa...

Utrolig kul! Dyktige deg:)

*kineklem*

Torill sa...

DEnne siden var bare DIGG! Så flink du er! En virkelig leken og hærlig side!! Her snakker vi utvikling! ;0)
Jeg skal følge med på Casa altså!
klems

livmme sa...

Noe så utrolig TØFT!! Jeg legger meg i støvet i beundring (du vet, jeg og farger hehe). Skikkelig sprekt og morsomt :)