onsdag 29. februar 2012

skorpionen/scorpio (art journal)

Kom over en side med horoskop her om dagen og hadde lyst til å lage noe om mitt eget stjernetegn - skorpionen (som også er mitt nick rundt om i nettverdenen)

Bakgrunnen er laget med sort og hvit gesso, rød colorwash, stensiler fra Dyan og andre fra Crafters Workshop. Sort og hvit penn samt india ink.

Litt morsomt med fargene på siden. For jeg satt og leste litt om skorpionen(etter at jeg hadde laget bakgrunnen) og fant ut at skorpionens farger var rødt og sort. Må ha vært intuisjonen.

New art journal, this time it's about my astrological sign - scorpio. I've used my new stencil designed by Dyan Reaveley and some other stencils from the Craftes Workshop.  Love all of them!
2 kommentarer:

Liss sa...

Kjempe flott! Jeg skulle ønske at jeg var like sikker i bruk av farger som du viser her. Jeg var tilstede på Bikuben og så Dyans demo og hun sa at vi ikke måtte tenke så mye, ingenting var riktig og ingenting galt. Hun lekte med farger, stensiler og stempler. Det var fantastisk å se på. Jeg har skaffet meg min egne bok som med tiden skal bli en art journal, men jeg trenger å øve meg på å slippe meg litt løs, slutte å tenke og la det stå til. Jeg er stadig innom bloggen din for inspirasjon!

Anne sa...

Utrolig stilig. :)