mandag 27. desember 2010

Topp 10 fra 2010

Husker i fjor at det var flere som la ut en "topp 10 liste" og har nettopp vært en tur innom KristinL og sett på hennes nydelige liste. Derfor fant jeg ut at jeg skulle lage meg en slik liste selv. En liste over 10 av de tingene jeg ble ekstra godt fornøyd med eller på en annen måte betydde noe spesielt.Denne LOen er en av de jeg virkelig jobbet med og som jeg ble så utrolig godt fornøyd med. Jeg har lenge "luktet" på Steampunk men ikke kommet så langt som å lage noe i den stilen. Her har jeg brukt masse ulike stempler og maling:
Nok en gang utfordret jeg meg selv, nemlig å lage en juleLO. Det har jeg heller aldri gjort før. Mindre stolt ble jeg jo heller ikke da denne LOen fikk "honorable mentions" hos Let's get shabby.


Her er en av to helt hvite LOer jeg har laget. Og denne føler jeg virkelig satt "som et skudd". Det er så effektfullt når alt er hvitt!!

Jeg har fått mange utfordringer den siste tiden og denne LOen ble til etter en utfordring fra Ruffa. Her skulle jeg lifte en av de vakre LOene til Nabon/Lene.
LOen er min nevø som ble "overrasket" da himmelens sluser åpnet seg her i sommer. Denne LOen har min svigerinne fått i julegave :)Dette var et bidrag til Skissedilla for en tid tilbake. Faktisk talt ble jeg månedsvinner der inne med denne!! Stolt ja og ble jo så sjokkert da jeg fikk overrakt premien av Lene på CASA-treffet. Jeg visste ingenting, hadde jo ikke vært noe særlig på nett de siste dagene før treffet og hadde ikke fått det med meg :D
Ellers så "dristet" jeg meg her til å skrive på selve bildet, noe jeg alltid har sett på som litt skummelt. Det blir liksom så "farlig" om man skriver feil ;)


Denne synes jeg fikk en så spesiell stemning, Karianne som sitter og surmuler i trappen på Fløien i sommer, kombinasjonen av lilla, sort og hvitt.


Og her da, en av de LOene jeg har kost meg aller mest med :D Johnny Depp fan som jeg er. Jeg slet i grunnen masse med den, med å få plassert alt jeg ville ha på, uten at det ble totalt kaos. Det er et bidrag til ScrappeHusets inspirator og man skulle la seg inspirere av Tim Burton. Jobbet i mange dager med denne, klippet til bilder, flyttet dem, skrev ut på mønsterark osv. osv. Men resultatet synes jeg ble ganske så bra til slutt :)


Denne var vel en av de første LOene i år hvor jeg virkelig "tenkte nytt". Måten bildet og pynten er plassert i en klynge (cluster) og den enkle men effektfulle bruken av fargen rød.


Det blir mer og mer LOer på meg men jeg har jo også laget endel kort i løpet av året som gikk. Dette kortet er et av de jeg virkelig ble godt fornøyd med. Liker formen (avlang) og de ulike mattene. Samt bildet i midten.


Også her da, et kort i mine absolutte favorittfarger (som jeg ennå ikke har laget noen LOer i), brunt og turkis. Og også arkene fra Webster's. Her er det vintage og rufsing, noe som jo har vært et av mine "kjennetegn" når det har dreid seg om kortlaging.

19 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Jeg bare digger stilen din altså, rå, tøff og samtidig nydelig :) En lekker 10 på topp liste :)

Kristin Langnes sa...

Takk for en fantastisk og herlig titt. Mange av disse du viser frem her, er jo de jeg ville plukket ut som mine favoritter av det du har laget også!

Nydelig og gleder meg til alt du skal lage i 2011!

Lykke-Li sa...

Flott alt sammen Marianne, er helt imponert over hvor mye fint du lager om dagen! :o)

Trine sa...

Utrolig mye kult og vakkert du har laget!!! "Not singing in the rain" er nok min favoritt.
Ønsker deg og dine en fortsatt god jul og et supert nytt år!

Kristin Langnes sa...

Glemte å si at det var ekstra moro at kortet du sendte meg er på denne listen her! Har kortet fint til pynt hjemme her!

Janne-Lise sa...

Nydelige top 10 du har funnet frem. Du har en herlig stil som jeg liker veldig godt :)

Turid sa...

Fantastisk rekke med lekre kreasjoner du har plukket ut! Har vært skikkelig inspirerende å følge med i bloggen din, og jeg gleder meg til å se hva du tryller frem neste år.
Ønsker deg en fin romjul videre og et Godt Nytt og kreativt scrappeår!
Hilsen Turid :)

Anonym sa...

Her kom herlighetene på rekke og rad ja! Du er så flink altså, digger det du lager og stilen du har:) Sagt det før, vet det, men sånt kan man ikke si mange nok ganger!

Nå har jeg rullet opp og ned flere ganger, ikke lett å finne en favoritt her. Den hvite er utrolig herlig... Masse masse flott!

Anne sa...

Såå flott alt du lager, det går jo nesten ikke ann å velge ut noe!
Men jeg falt litt ekstra for den første, og den hvite. :D

Håper du får et godt nytt år og masse scrapping. ;)

Merethe sa...

Så mye lekkert du har laget av både LOer og kort :)
Klem.

Hege sa...

Så utrolig mye lekkert du har laget. Liker veldig godt at du varierer så mye i stil på LOene dine, og på den måten får frem stemningen i bildene. Du bruker farger og stiler veldig effektfullt. Tusen takk for masse inspirasjon.

Godt nytt år!

Siv A Haugen sa...

Så mye fint du har laget!! Tusen takk for masse ispirasjon :-)

Ina Emilie sa...

Så mye herlig det var å se her. Kjempefint at du også har laget deg en topp 10 liste :) Og tusen takk for inspirasjon :)

Gunn-Hege sa...

Ei lekker liste dette!!!
Du har en stil jeg liker godt merker jeg!!!!
Favoritten min ble "look"

inger synnøve sa...

mange flotte LOer med mange ditaljer på:)
ønsker deg og dine ett godt nytt år:)

Rannveig sa...

Så mye flott! Digger stilen din!!
Den "not singing in the rain.." er bare helt fantastisk!

Riktig godt og kreativt nytt år!

Klem

Torill sa...

Så masse supernydelige ting du har kreert i 2010 - og enda vet jeg det er flere!!!
Digger de alle jeg - jeg ser du har lekt deg, og det er så viktig!!

Tusen takk for inspirasjonsdykket og for at du deler!!

Unknown sa...

Så mye flott du har laget det siste året. Mange av mine favoritter du har fått med her.

GryA sa...

En imponerende liste! Allsidig er ordet jeg sitter igjen med. Den røde operaLo`n var nok min favoritt!