mandag 18. oktober 2010

one of the many moods of meJeg var innom hos Ann-Katrin her om dagen og da så jeg en skisse hun hadde laget for Practical Scrappers . Synes det var en utrolig flott skisse og hadde lyst til å forsøke meg på den.

I det siste har jeg jo fått utvidet min glimmermist-beholdning med hele to til, så nå er jeg den stolte eier av hele 6 flasker!! En av de nye ble brukt på denne da jeg hadde så lyst til å lage noe med lilla. Takk til SiW som anbefalte fargen ♥
Jeg kjøpte nemlig et par sommerfugler og noe pynt da jeg var på Løiten Lys her om dagen og fant ut at dette ville bli bra på en LO.

Ganske enkel med kun hvit bazzill og noen resteark
Sprayet med Glimmermist - Haunted Shadow på chipboardswirls, hvite blomster samt på bazzillen
Laget en blomst av en sort blonde og med brads fra Storyteller
dymo
sommerfugl og "kuler" fra Løiten Lys
fjær
pyntenål og metallpynt fått av Ruffa
glansbilde
småblomster kjøpt på Unik Hobby
filt
Rubons fra Scenic Route

Bildet er fra i sommer da vi var en tur på Fløien. Eldstejenta var ikke helt fornøyd og satt og surmulte i trappa. Burde sikkert ha skrevet det på fremsiden av LOen men følte ikke det var noe egnet plass, så det står på baksiden.Her er den flotte skissen til Ann-Katrin:

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempeflott LO med et utrolig flott bilde! Stemningsfull ☺ og flott med lilla! Mist er jo bare gøy da, så lurt å kjøpe inn noen farger til. Denne lilla her var jo bærre lekker!

Sylvia sa...

Rålekker LO som vanlig:-)
Nydelig lillafarge på glimmermisten.Må prøve å få tak i den !!

Ann-Katrin sa...

Woho! Så lekker layout Skorpis! Det ble utrolig lekkert og moro at du ville prøve deg på skissa mi. Flott å se at "dystre" øyeblikk også kan bli scrappet.
Klem.

Renate sa...

Himmel og hav så lekkert dette ble!
Digger kontrasten mellom lilla, svart og hvitt.
Men helt ærlig.. tro rjeg må få meg nye briller for jeg trodde det øverste bildet av din LO viste deg med skjørtet trukket over rumpa di. Ha ha ha. Blir flau når jeg tenker på det for jeg kunne ikke fatte at du ville scrappe ett slikt bilde. *rødme*

Ha en super aften. Klemmer fra Renate

Anne sa...

Åh, ELSK!
Fantastiske farger, og det fotokunstneriske kombinert med scrappingen og historiefortellingen er bare helt knall!

Unknown sa...

Dritlekkert! Herlighet så produktiv du er:)

Merete/Scrappeguri sa...

Kjempeherlig LO du har laget!!!