tirsdag 28. juni 2011

Lilla maleriEt "bestillingsverk" :D Så dette er solgt!

Fikk bestilling på et lerrert på blindramme str. 30x30 og det skulle stå i stil til en lilla fondvegg i en stue hos Scrappegal Sørlending.

Denne gang har jeg brukt Gesso, sort maling, glimmermist og relieff pasta samt et stempel.
Litt vanskelig å gjengi korrekte farger men det er et lekkert fargespill her:13 kommentarer:

*marion* sa...

Lekkert ble det i alle fall , tror du hadde råkosa deg med en teknikk der en bruker bensin i oljemaling å lager tynne tynne lag oppåhverandre , utrykket blir ganske så likt det du har her bare enda mer intesitet i fargene
klem Marion

lillesmor sa...

Såååå lekkert<3!!

Kari sa...

Så utrolig stilig! Heldige SS som skal få ha dette på veggen! Skulle så ønske at jeg var like flink som deg, du mestrer jo alle sjangere du! Jeg er dønn imponert!

Ha en flott dag!
Klem Kari

mettepip sa...

Et kjempelekkert kunstverk fra deg igjen Marianne! Er jo så gøy med klæsj og klin! Utrolig lekre farger og synes du har fått så fin effekt med det hvite!
klem fra
Mette

Jannes blogg sa...

Wow for et nydelig lerret! Ditt fineste hittil tror jeg. Og så elkser jeg jo lilla da <3

livmme sa...

Nydelig lillafarge <3 Så morsomt å se at du koser deg med maling om dagen, og du er veldig flink til det også. Har faktisk blitt så inspirert av deg at jeg har kjøpt et lerret, men det blir nok scrappet på :)

Vibeke sa...

Vet du - jeg er så imponert over alt det flotte du lager om dagen!! Alt er lekkert og nydelig. Du er så flink!!:)

Linda64 sa...

Kjempelekkert lerret. Flott med tekst innimellom strukturen og fanastisk flotte. Regner med at det ble mottatt med applaus.

Ellen sa...

Så gøy Marianne!!! Å lage noe ssom noen vil ha på veggen. Lekkert!

scrapbookertink sa...

This is so cool.

sandi sa...

Love this! Looks awesome!
Thank you for the wonderful tidbit you left on my blog about using gesso on old pp! Great idea...I'm going to do that! :)

Hugs, Sandi

Scrappegal sørlending sa...

Klart at dette blir mottatt me applaus, Linda!!!
Dette ankom igår, og er bare LEKKERT i virkeligheten!! Passer PERFEKT til kontrasveggn vår i stua!!!! må bare finne ut hvilken vegg vi skal henge det på! Men vi gleder oss!
Og det er IKKE siste gang jeg bestiller av deg, Marianne!!! Det er sikkert!!! Du er råååflink, og som de andre sier; du imponerer stoooort med alt det flotte du lager!!!!!!! :D :D :D

Eila Sandberg sa...

Men vad häftigt att du har fått en "riktig" beställning!! yay! och gratulerar!! även den här har så mycket läcker struktur. Way to go girl! xoxoxo