søndag 5. juni 2011

Bryllupskort - CASAfeature Papirdesign

Først må jeg skryte litt :)
Jeg leverte jo et bidrag til Once Upon A ....Sketch forrige måned og jammen meg fikk jeg ikke en 2.plass!! Utrolig gøy og jeg er ganske stolt. Samt at vinner var Vibeke - gratulerer så mye!!

CASAkrativ ble sponset av Papirdesign som vi har en feature på i juni måned. Massevis av ark, blomster og annet som også er premier i de ulike konkurransene vi har gående nå. Stikk innom og se hva de andre DT har laget og hiv deg med på konkurransene våre!

Her er mine bidrag:
2 kommentarer:

Kari sa...

Så flotte bryllupskort du har laget! Digget kort nr 2, at det var så annerledes farger og allikevel bryllupsaktig! Masse stilige detaljer, kult med billetten om ekte kjærlighet. Og så stilig sett på det første bildet! Helt herlig!

Ha en super dag!
Klem Kari

Eila Sandberg sa...

Var precis över hos OUAS och vad ser jag - GRATTIS GRATTIS GRATTIS till featuren!! Vibeke vann förra omgången men du är och nafsar henne i hasorna med din ljuvligt underbara layout!! Jippee!! och som grädden på tårtan har du skapat dessa fullkomligt ljuvliga bröllopskort! sååå underbara färger, så fantastiskt vackra detaljer. Crackle painten på den snirkliga die cuten är verkligen som körsbäret på toppen. Heja Marianne och heja Norge!! MWAH!!