mandag 19. september 2011

Karen og Eivind

Jeg fortsetter på "memory lane" med bilder fra "gamle dager"
Her er bryllupsbildet til min mormor og bestefar (som var det jeg kalte dem) Karen og Eivind som giftet seg 18 august 1934. (10 mnd etter ble min mor født ;) )
Bildet er scannet fra et lite bilde i et gammelt album og ikke den beste kvaliteten men uttrykket er i grunnen det viktigste for meg her. Synes slike bilder tatt utendørs er ganske så "staselige"!
Siden bildet er så lite så følte jeg behov for å få det godt frem, uten for mye forstyrrende elementer og derfor ble det et ganske så "stramt" oppsett. 
Har brukt brun bazzill og et gammelt mønsterark fra Diane's Daughters.
Gamle blonder en Primakvast og litt andre blomster.
Bildet er montert på et skisseark farget med Pan Pastell (har også brukt Pan Pastell på mønsterarket, den ovale sirkelen og tekstbanneret.
Hjertene er egentlig til smykkelaging.

Gullrammen er fra det utfordrende kitet jeg fikk fra Ruffa og var egentlig sølvfarget. Har brukt gull akrylmaling og så pusset litt på den etter den var tørr. Har også lagt på litt gullmaling på den metallcharmsen under blomsterkvasten.
Gull Dymo og ulike blonder+bånd.
En liten teksttag klippet ut av et webster's ark.6 kommentarer:

Ellen sa...

Nydelig, nydelig, hva var det for et hjerte du rappet?

Inas lune hjørne. sa...

Herlig "gammelmodig" (heter det det?) layout. Likte godt at du har valgt å duse ned fargene og sette bildet i en egen ramme. :)

unni's scrappeboble sa...

Fy fabian !!!! Dette var et fantastisk mesterverk igjen :)))

Patricia sa...

change your style ... Beautiful vintage page.

Scrappegal sørlending sa...

NYYYDELIG!!!!! :)

Eila Sandberg sa...

Jag får köldrysningar av välbehag Marianne! det här är PREEECIS up my alley! jag blir så lycklig av att läsa om hur du skapade denna LO och att beundra allt det vackra. Helt underbar! xoxoxo