søndag 14. juni 2009

Resultater fra Mjøstreffet


Ark fra Dream Street Papers (tre ulike ark), pompom, blingswirls fra Prima og småroser fra Unik Hobby. Bildet er fra internett. Bildet og mattene er montert med 3d-puter. Har brukt pussekloss på alle kanter.
Ark fra K&C, bilde fra internett, stor Mulberryblomst fra Ladybug and friends, de små fra Ebay, blingswirls fra Prima samt fjær. Sommerfuglen var jeg så heldig å få av Wenche . Hun klippet den ut og hadde planer om å bruke den på en LO, men når den var tørr hadde hun helt glemt den av :D Heldig for meg ;)
Dette kortet er en av oppgavene vi fikk på treffet. Oppgaven var en skisse og man skulle kun bruke sort og hvitt. Stempeltrykk/bilde kunne være i farger.
Jeg har brukt ark fra Papirdesign, blomster fra Ebay, sort blonde fra lokal stoffbutikk, pearlswirls fra prima. Stempel er fra Kreativ Hobby. Bilde fra internett. Alt er svertet med Charcoal.
Ark fra Webster's. Frosken og krona er klippet ut fra samme ark. Blomster fra Ladybug and friends samt Ebay. Fjær og sommerfuglcharm. Bilde fra internett. Tekst er rubons fra Doodlebug design.

Her har jeg brukt ark fra Moxxie (begge sider). Stempel fra Inkadinkado, magic mesh og metallhjørner. Litt hamptau og et hjul fra Tim Holtz.

5 kommentarer:

ullpurka sa...

Jeg er litt sånn Jawdrop her i dag. Så vakre og så forskjellige kort du lager.
Digget det med den sommerfuglen, det var bare skjønt, likte godt det øverste i rosa, noe så sart.. og det med bruden. Kjempestilig. Har laget et kort for lenge siden selv med det bildet, men ditt ble bare så mange ganger bedre!

Ha en flott uke.

Ann-Katrin sa...

Så mange spennende kort, likte spesielt godt det med grønn sommerfugl.
Ann-Katrin
http://www.papirhobby.no

KristinSK sa...

Så nydelige disse var. Det med sommerfugl var flott og det var også bryllupskortet. Masse inspirasjon å hente her.

anne marie sa...

Det øverste kortet var enkelt og delikat. Nydelig pynt:) På kort 2 var det sommerfuglen som fanget min interesse + at fargene gjør kortet rolig og fint:) Fargene,perlene og motivet gjør kort 3 til et skikkelig flott kort. Kort 4 var også riktig fint. Jeg likte godt fjøra og krona over frosken:) Det siste kortet var veldig tøft. Jeg har problemer med å bruke sånne mønsterark,men du har fått det til veldig bra:)

cecilie sa...

Kjempe søte kort, veldig fint med bildene du har brukt, og sommerfuglen og blomsten på nr 2 var nydelige.