tirsdag 16. juni 2009

Flere kort fra Mjøstreffet

Enda et par kort laget på Mjøstreffet i helgen:

Ark fra Graphic45, tag fra Tim Holtz, fjær og mulberry fra Papirloftet. Småroser fra Ebay. Nøkkelcharm og litt blingswirls fra Prima. Alle kanter er svertet med Chestnut Roan.

Ark fra KaiserCraft, bilde fra internett, brun blonde fra lokal butikk, fjær fra Panduro, hjertecharms, Prima blingswirls og småroser fra Ebay. Alt er svertet med chestnut Roan.

7 kommentarer:

- Papirleken - sa...

Likte det øverste kortet veldig godt! Innmari tøft ark - var det du som brukte det i KOM også mon tro? Du får det til å se så lekkert ut med fjær..

Solveig sa...

Så utrolig flotte kort du lager!! Skikkelig inspirerende! Ha en fin kveld :-)
Hilsen Solveig

KristinSK sa...

To flotte kort. Stilig at du har revet i mønsterarket på det øverste kortet. Så lekkert med fjær på det nederste kortet. Masse inspirasjon å hente her i bloggen din :-)

Ellen sa...

Veldig flotte kort! Rett og slett lekre;)

anne marie sa...

Flotte kort! Det øverste var skikkelig tøft. Mønsterarkene og pynten passet perfekt sammen:)

Mette sa...

Så mange nydelige og kreative kort du lager! Veldig stilig det øverste og så søte små engler du har funnet til det nederste :)

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛