mandag 11. mai 2009

4 nye kort

Her er litt hva jeg har puslet med i helgen innimellom RL:


Her har jeg brukt ulike mønsterark fra MF og MME samt brun bazzill. Stempel fra Inkadinkado (både den runde sirkelen og sommerfuglen jeg har klippet ut). Mulberry blomst fra Papirloftet og små roser fra Ebay. En fjær og litt silkebånd. Den øverste delen av kortet er festet med 3d pute for å få litt mer liv.
Ark fra KaiserCraft, bilde fra internett, pompom, småroser fra Ebay og et hjertecharm.Et enkelt kort som stort sett består av mønsterark fra Webster's. Stempelet er fra Inkadinkado. Har stemplet litt sommerfugler her og der og lagt på litt glitterlim.Mønsterark fra KaiserCraft samt en rest jeg fant. Nydelig blonde som jeg fikk av Ullpurka/Renate i bytte for noen stempeltrykk. Tusen takk, det er den vakreste blonden jeg har sett. Blomster fra Prima og Ebay, rosa blingswirls og hvite perleswirls fra Prima. Bilde fra Gudrun Loennecken. Bilde og matten er festet med 3d puter for å få litt liv.

8 kommentarer:

Inas lune hjørne. sa...

Nydelige kort igjen. prøvde å bestille meg noen ark fra Webster (Papirgleder), men de var utsolgt for de jeg ville ha. Synes du får det så fint når du bruker de.

De delebildene du har brukt på kortene, hvor "finner" du dem?

Marianne sa...

Delebildene har jeg funnet inne på scrapping.no. Under "det snille hjørnet" tror jeg det heter.

Og takk for koselig kommentar!

ullpurka sa...

Så nydelige kort. Heldige er den som får et av disse i gave. Mer verd i mine øyne enn noen gave faktisk!
Og du.. den nydelige blonden er kjøpt på Papirloftet. Dette er deres egen blonde og kommer i creme og i rød/svart. Hadde ikke mer ellers skulle du fått av meg.
Klem

inger synnøve sa...

disse var nydelige:)

Mariann (mais) sa...

Du har kost deg i helga ser jeg :-) Veldig fine kort du har laget alle sammen. Likte spesielt godt "blomster til deg" og det nederste kortet.
Kjempeflotte kort å gi bort.
Klem Mariann

- Papirleken - sa...

Så produktiv - og flink du er!! Likte måten du bruker arkene på og ikke minst det flotte runde stemplet til Inkadinkado.

Vibeke sa...

Så flotte kort du har laget Marianne. Alle er så detaljerte og nydelige!!!:)

Anne Karin sa...

Åj så mange fine kort!