lørdag 25. februar 2012

Right now


I dag fikk jeg pakke i posten!!! Dobbelt opp med hele Wonderland-serien til 7dots og Finnabair ♥Dette er ark jeg har ønsket meg siden de kom ut og heldige meg som har så god venninne i Siw som fikset arkene og bestilling til meg fra Gode Minner i Tønsberg.

Jeg måtte jo lage en ny LO i Finnabair-stil med disse arkene og har brukt mengder med multi-medium (gloss), gesso, colorwash i fargene stream og terra cotta. Helt perfekte farger til dette arket synes jeg.
Litt tissuetape, tape fra Tim Holtz, biter av ark fra 7gypsies (tittel og er også 7 gypsies), masser av metall og den ene biten der er fra et gammelt smykke som tilhørte min mor.

Har stemplet masse på arket med rød og sort stempelpute og ulike stempler. Det er vel nesten borte :D Den store sommerfulgen er resistant canvas fra Prima. Blonderosett som er dyppet i multi-medium og sprayet med colorwash.

7 kommentarer:

Pauline sa...

Skikkelig stilig!! :-D

Catrine sa...

Rålekker! Elsker fargene! Og kule detaljer! Takk for inpsirasjon i massevis!

Tone K. sa...

Åhh...så utrolig tøff !! :)
Knallfin ! De spillkortene jeg skimter i bakgrunnen...er det papiret eller er det du som har laget det ? Så stilig...også så tøffe farger :)

Har en award til deg i bloggen min hvis du vil ha ;)
http://tonesscrapperom.blogspot.com/2012/02/jeg-har-fatt-blog-award-av-hege-o.html

Mikaela sa...

love the color explosion!!! so much color and structure!

Linn sa...

Å du salige!! Kremt vil egentlig si noen gloser her, fyttirakkern Skorpis! Så den så vidt her om kvelden men fikk endelig studert. Vettu jeg venter bare at snart kommer mange og ber på sine knær om å få ha deg som Designer verden rundt. Du er jo for flere allerede, men ja ingen tvil om at du er en kunstner Marianne...Du er bare helt rå! Og du har tatt din vri på disse arkene, som gjør dem bare enda bedre. Beundrer deg sååå!

Linn sa...

Ps detaljebildene er sånn at jeg mister litt pusten skal du vite. Helt sykt digg♥

sandi sa...

Wow! This is just stunning! Love the entire look!