onsdag 12. januar 2011

Første skoledag - TCR #40


Sliter litt med å finne bilder jeg har lyst til å scrappe for tiden. Egentlig er det jo bare tull - for jeg har jo massevis av bilder.
Men i den forbindelse satte jeg meg ned og kikket i mine barnealbum, altså fra da jeg var liten (i forrige årtusen en gang :D ).
Kom over dette bildet som ble tatt aller første skoledagen på Stinta barneskole. En gang i august i 1968. (ja, jeg sa forrige årtusen)
Jeg tok ut bildet, scannet det og gjorde noen endringer i PhotoScape. Egentlig er bildet fint i farger, hadde en lysblå kjole og en skinnende/glinsende rød ransel/veske, men i og med at bildet er såpass gammelt ble det vanskelig å få frem de rette fargene i bildet.

Da jeg fikk siste mailen fra The Color Room falt jeg umiddelbart for paletten og denne LOen er et forsøk på å følge den.

Her er paletten:Jeg har brukt kraftkartong og ark fra BoBunny
Sydd med maskin rundt og rufset samt svertet kanter med Distress - vintage photo
Glimmermist
Bånd fra Tim Holtz
Dymo
Thickers alfa
Knapper, hamp
sydd sammen en blonde til en blomst
Ulike blomster og halvperler
nål fra Tim Holtz
Sommerfugl fra Prima


4 kommentarer:

Kari sa...

Ohh stilig Marianne! Så rett ut fra det lille bildet i blogroll'en min at dette måtte være deg og hoppet rett inn hit for å se. Utrolig stilig med fargene du har brukt og at bildet er i sort/hvitt. Må studere litt flere detaljer her jeg, for dette var som vanlig fullstappet med lekkerheter!

Så morsomt å få se bilde fra du var liten, og så søt du var!

Klem Kari

Vibeke sa...

Hei Marianne

Så flott denne var!! Jeg liker så godt slike "gamle" bilder. Stilig!! Masse lekker pynt:):)

Kristin sa...

Denne var utrolig vakker og lekker. Fantastisk nydelige farger (som jeg selvsagt liker). Og for et herlig bilde av deg! Slike minner er hyggelig å ta vare på!

Ellen sa...

Så nudelig Marianne! Koselig bilde og herlig layot!