mandag 11. oktober 2010

The sky is the limitJa, da var treffet over, for denne gang.
Har hatt det helt fantastisk!! Dette kommer jeg til å leve lenge på, det er sikkert og visst. Tror også at sjenertheten min (som jeg liker å skryte av) har fått seg en liten knekk :D

Fredagen startet jo også helt fantastisk. Ble ropt på av Lene/Nabon og bedt om å komme bort til henne.
Det viste seg at jeg var Månedsvinner inne på Skissedilla!!! Jeg ble jo helt satt ut der jeg sto. (dette hadde blitt offentliggjort på torsdagen, men jeg hadde knapt nok vært på nett de siste dagene, så jeg var vel en av få som ikke hadde fått med meg dette). Utrolig gøy altså, tusen takk til Lene for den flotte pakken og til alle dere andre skissedillajentene.
Her er innlegget på Skissedilla

Treffet var som sagt bare helt suverent! Jeg storkoste meg hele helgen, selv om det ble litt lite søvn. Når det gjelder effektivitet var vel ikke det så mye å skryte av, to LOer og 8 kort. Men selv om jeg ikke fikk laget så mye fikk jeg i alle fall skravlet fra meg tror jeg :D

Så utrolig koselig å møte folk som jeg har snakket med på nettet, via forum eller blogger. Og selvsagt også herlig å møte igjen de få jeg hadde møtt fra før. Mange klemmer sendes dere alle og gleder meg til neste CASA-treff!!


...............................................................................


Her er en LO jeg begynte på natt til søndag.
Denne er meget inspirert av Brit72. Jeg synes det er så fantastisk lekkert med alle de LOene hun lager som hun klipper ut fra bilder og ikke minst, bruk av mist.
Nå kan ikke min sammenlignes med noen av hennes, men det var så utrolig gøy å lage den!! Tusen takk til Asil for lånet av den grønne Maya Misten og ikke minst, for gode råd underveis. (nå sov jo Asil da jeg begynte og da jeg lånte misten da, så det visste hun jo ikke før dagen etter :D )

Bildene er fra en tur Sarah og jeg hadde på Domkirkeodden for noen uker siden. Hun klatret opp et "fjell", kalt Geiteryggen. Og da hun kom på toppen så det ut som hun eide verden!

Jeg har brukt hvit bazzil
Grønn Maya Mist (husker ikke navnet på fargen)
Skyer fra 3ndys ark, samt klippet på frihånd.
Stempel og mer ark fra 3ndy.
Bokstavene er fra Doodlebug

3 kommentarer:

Grethebella sa...

Så moro!! Gratulerer så mye.
Lekker Lo, så det seieren er vel fortjent. Høres ut som om alle har hatt et supert treff i Tønsberg.
Heldige dere er. Moro med lite søvn og nye bekjentskaper (selv for oss som er selvoppnevnt sjenerte ;) )
Ha en fin dag!
Klemmer fra Grethe

Ann Kristin sa...

Knallkul LO! Man burde tørre å klippe litt mer i bildene ser jeg :)
Ha en fin dag! :)

Kine sa...

Grattis som vinner, så moro! Vel fortjent også tenker jeg*flinka* Lekker den du viser fram her også:)

Veldig hyggelig på treff, jeg var jo ikke der så lenge og kjente ikke så mange, så at du kom bort å hilste på meg var veldig koselig:)

Jeg klarte ikke kjenne igjen folk fra de små bildene de har på caca'n,,hehe:)