lørdag 15. august 2009

Vinnerbidrag 1.runde K-O-M

Jippi!! K-O-M er i gang og første runde startet med en skisse og at man skulle lage et kort i høstfarger. Var jevnt til siste slutt men jeg klarte å karre meg til finalen og sannelig ble det ikke en delt førsteplass! jippi!!! Tusen takk til dere som stemte på mitt bidrag *klem*

Jeg visste jeg hadde kjøpt et nydelig og "flammende" høst-ark en gang og dykket ned i bunken min. Arket er fra den franske produsenten studio2mers - couleurs ferret n6.
Ellers har jeg brukt et bånd, rubons (husker ikke helt produsenten) stilker/blad. Teksten er også rubons, "Best" er fra Nille og resten fra doodlebug. De to små uglene har jeg fått av Renate/Ullpurka. Brukt noen rhinestones fra KaiserCraft, bl.a. til øynene til uglene og i grenen.
Kanter er rufset og farget med distress ink - vintage foto, det samme er uglene. De har jeg også brukt CatsEye - creamy brown på.

6 kommentarer:

Sylvia sa...

Herlig kort og velfortjent seier i K-O-M! Nydelig mønsterark, og uglene var jo urskjønne.

HegeHB sa...

Kjempeflott kort:) Mye flott å se i bloggen din. Gratulerer med seieren , men hva er K-O-M?

Kari sa...

Nydelig! Dette var min store favoritt blant alle bidragene i KOM!

Solveig sa...

Så nyyyyydelig, Marianne!!! Dette fortjener du min venn!! ;o) Du er bare dyktig og kjempeflink til selv å være kreativ og skape noe nytt. Jeg bare suger til meg all inspirasjon jeg kan få nå når "kortsesongen" starter her i huset også.

En flott lørdagskveld til deg!!

Klem fra Solveig

Nina sa...

Gratulerer med seier`n! Og det er jo så absolutt et rå lekkert kort!!

Therese sa...

Kjempe fint kort og min umiddelbare favoritt! Syns du har løst skissen på en kreativ og flott måte. Bajgrunnen er bare lekker. Gratulerer med seieren! :o)